‘Ilham-UPM Science Outreach’ dedah pelajar kepada sains dan teknologi - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2017)
SERDANG, 27 Nov – Seramai 40 pelajar tingkatan satu yang terpilih dari seluruh negara menyertai Program ‘Ilham-UPM Science Outreach 2017’ yang mendedahkan mereka kepada bidang sains dan teknologi secara pendekatan ‘hands-on’ melalui aktiviti dan eksperimen menarik yang mencabar minda mereka.