UPM - TRCRC – Bioversity - CIRAD rintis usaha pemuliharaan hutan - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 28 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Tropical Rainforest Conservation & Research Centre (TRCRC) berkongsi pengetahuan dan kepakaran dengan dua organisasi antarabangsa untuk merintis usaha ke arah pemuliharaan hutan negara.