Perokok pasif terdedah kepada risiko penyakit jantung - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 17 Nov – Pendidikan kesihatan mengenai bahaya asap rokok terhadap perokok pasif terutama di kalangan kanak-kanak perlu diberi penekanan agar mereka dapat menghindari dan bebas daripada bahaya asap rokok.