Artifak bentuk artistik dipersembah di pameran NYAWA’17 LIGHT - Auliyaa Putri Ulfana, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 20 Nov – Sebanyak 21 artifak bertemakan cahaya, yang terdiri daripada hasil kajian saintifik penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) yang dipersembahkan menggunakan teknologi interaktif, kini dipamerkan di Galeri Serdang, Fakulti Rekabentuk dan Senibina, UPM.