UPM raih 6 bintang SETARA 2017 - Mistar, Fahmi Azar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 18 Okt - Seramai 378 mahasiswa tahun satu dari Kolej Tujuh Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai program Ultra Elite Boost Camp (UEBC) kelima yang bertujuan membina kecemerlangan mahasiswa tahun satu.