UPM antara 7 organisasi terbaik negara terima anugerah kualiti SIRIM 2017 - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SUBANG JAYA, 10 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Anugerah Kualiti SIRIM 2017 kategori agensi kerajaan sebagai pengiktirafan tahap pengurusan kualiti yang menepati tahap standard kebangsaan dan antarabangsa, sempena Majlis SIRIM Industri 2017.