Lima pensyarah UPM terima pengiktirafan Akademi Sains Malaysia - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
PUTRAJAYA, 2 Nov – Dua pensyarah yang juga penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) dianugerahkan ‘Felo’ Akademi Sains Malaysia (ASM) 2017 manakala tiga lagi diplih sebagai ‘Top Research Scientists Malaysia (TRSM) 2017.’