Naib canselor UPM terima anugerah darjah kebesaran Kelantan Dato’ Paduka - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KOTA BHARU, 12 Nov - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris menerima Anugerah Kehormatan Negeri Kelantan Ahli Yang Kedua (Dato’ Paduka) Bagi Darjah Kebesaran Mahkota Kelantan Yang Amat Mulia (D.P.M.K) sempena Ulang Tahun Keputeraan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Muhammad V Tahun 2017.