Usahawan cendol terima ijazah bacelor - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Tekad untuk mencuba sesuatu yang baharu dan tidak mahu bergantung kepada ibu bapa untuk membiayai pengajian di Universiti Putra Malaysia (UPM), membuatkan Muhammad Faris Jaafar berniaga cendol secara kecil-kecilan sebelum perniagaannya itu kini semakin maju.