Hadir kuliah dua minggu selepas bersalin - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 8 Okt – Berpegang kepada moto ‘kejayaan bukan mudah dikecapi, dan kita perlu mencipta sendiri kejayaan itu’ membolehkan pasangan suami isteri Kho Zhen Jia dan Hor Sze Lim berjaya memperoleh ijazah Master Pentadbiran Perniagaan (MBA) (Kewangan) dengan keputusan cemerlang.