Dua graduan terima ijazah master dapat anugerah human governance - Ab Latif, Muhamad Afiq; Auliyaa Putri Ulfana, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 8 Nov - Suka berkongsi ilmu pengetahuan dan melakukan pelbagai kerja amal di sebalik kesibukan pengajian, membolehkan dua graduan Putra Business School (PBS) Universiti Putra Malaysia (UPM) bukan sahaja berjaya memperoleh ijazah Master malah turut terpilih memenangi anugerah Human Governance.