Bengkel netwon usaha tambah baik kualiti hidup Orang Asli belum - Zulkafli, Zed Diyana (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
GRIK (BELUM) – Kumpulan Kejuruteraan Air, Jabatan Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan bengkel mengenalpasti masalah Orang Asli di Kampung Sungai Kejar dan Kampung Sungai Tiang, Hutan Belum, Perak.