Ambil cuti belajar tanpa gaji bolehkan adik beradik terima ijazah master serentak - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 8 Nov - “Saya perlu berkorban dengan mengambil cuti tanpa gaji selama enam bulan untuk memberi tumpuan kepada pelajaran terutama membabitkan kertas mata pelajaran teras,” kata R. Sheela.