UPM – IPTS, bukti kerjasama sedia akses luas kepada pelajar dapat pendidikan formal IPT - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 8 Nov - Majlis Konvokesyen Program Kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM) – Institusi pengajian tinggi swasta (IPTS) ke-19 membuktikan hasil kerjasama strategik dalam menyediakan akses lebih luas kepada pelajar untuk mendapat pendidikan formal universiti.