Capai kejayaan serentak dalam pelajaran dan pekerjaan - Auliyaa Putri Ulfana (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 7 Nov – Segala penat lelah belajar, dan pada masa yang sama turut mengusahakan perkhidmatan spa bergerak (mobile spa) untuk mendapatkan sumber kewangan bagi menampung pembiayaan pengajian, membuahkan hasil buat graduan Iyla Mohd Nor apabila berjaya dalam kedua-duanya.