Keakrabab adik beradik mudahkan Li dan Liong raih Sarjana serentak - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 7 Nov – Keakraban adik beradik memudahkan mereka belajar pengajian sarjana yang sama hingga berjaya meraih ijazah Sarjana Komunikasi Korporat serentak.