Jual burger, sate untuk biaya kos belajar - Hamdan, Sarah Nabilah; Mohd Rozali, Nur Syamimie (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG , 7 Nov – Dengan tekad tidak mahu membebankan ibu bapa dan tidak mahu berhutang dengan PTPTN, Muhammad Najib Abu Bakar bekerja sendiri sepanjang pengajian untuk menampung yuran pembelajaran, sehingga berjaya menggenggam ijazah Bacelor Sains Pertanian.