Anak yatim piatu raih diploma di sebalik kekangan wang - Rozali, Syamimie; Sarah Nabilah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 6 Nov - Status sebagai anak yatim piatu tidak menjadi penghalang untuk Ain’nurulfarhana Ramli meraih Diploma Pengurusan Perladangan Makanan pada Majlis Konvokesyen ke-41 di Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.