Ibu dan anak dapat ijazah master serentak - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 7 Nov - Batasan usia dan tanggungjawab sebagai suri rumah tidak menghalang seorang ibu untuk menuntut ilmu dan belajar dalam kelas yang sama dengan anaknya, sehingga kedua-duanya berjaya memperoleh ijazah Master.