Hasrat teroka bidang ilmu berbeza jadi kenyataan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 6 Nov - Hasrat untuk meneroka pelbagai bidang ilmu menjadi kenyataan buat Clarence Billy Anak Bijug dari Sarawak apabila berjaya memperoleh Ijazah Bacelor Kejuruteraan (Proses dan Makanan) selepas memiliki diploma dalam bidang perikanan.