Adik beradik tunai impian arwah ayah di sebalik kekangan kewangan - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 6 Okt – Sepasang adik beradik menunaikan impian arwah bapa dengan berjaya menggenggam ijazah dan diploma serentak pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia ke-41 di sini hari ini.