Kegembiraan di sebalik kesedihan Konvo UPM - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Nov - Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah mengurnikan ijazah Ph.D kepada anak seorang pelajar pasca-siswazah yang telah meninggal dunia, Jamal Abdul Hamid dalam satu majlis khas selepas Majlis Konvokesyen UPM kali ke-41.