Peniaga nasi lemak raih bacelor sains hortikultur - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
Serdang 5 Okt – Sifat suka berdikari dan berniaga untuk meringankan beban ibu bapa membuatkan Muhammad Aisamuddin, 24, berjaya menggenggam Bacelor Sains Hortikultur dengan pembiayaan sendiri.