Pemain ragbi negara, Nazuridin terima ijazah bacelor pendidikan - Auliyaa Putri Ulfana, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 5 Nov – Pemain ragbi negara, Nazuridin Abd Latiff memperoleh Ijazah Bacelor Pendidikan (Pendidikan Jasmani) pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-41, tetapi mengakui ia satu cabaran baginya kerana pada masa yang sama perlu mewakili negara dalam pelbagai kejohanan ragbi.