Impian graduan kurang upaya genggam PhD jadi kenyataan - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Nov – Impian seorang graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) yang kurang upaya Choo Sze Yi, 33, menjadi kenyataan apabila beliau dianugerahkan Doktor Falsafah (Ekonomi) oleh Tuanku Canselor UPM, Sultan Sharafuddin Idris Shah pada Majlis Konvokesyen UPM Ke-41 di sini