Pasangan suami isteri terima PhD serentak - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 5 Nov- Pasangan suami isteri Ng Tzu Shan dan Looi Ley Juen hari ini melakar kenangan indah apabila masing-masing menerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD), pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-41.