Dua beradik terima ijazah bacelor sastera - Auliyaa Putri Ulfana, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Nov – Dua beradik Tuan Zuzahirudin Tuan Zulkipli dan Tuan Zuzaimi berkongsi detik kegembiraan apabila mereka masing-masing menerima Ijazah Bacelor Sastera (Kesusasteraan Melayu) pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-41.