Mainkan peranan sebagai agen pembawa aura positif - Tan Sri Lim Ah Lek - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 5 Nov - Pro Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Tan Sri Lim Ah Lek mahu graduan memainkan peranan sebagai agen pembawa aura positif dalam masyarakat.