Graduan harus tingkatkan nilai kemanusiaan sejagat demi keamanan – Sultan Sharafuddin - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Nov – Graduan diseru memperkukuhkan nilai kemanusiaan sejagat merentasi batasan agama dan negara dalam memelihara keamanan dan menghormati sesama manusia