Graduan perlu terus timba ilmu Prof Emeritus Tan Sri Dr. Nayan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Nov - Graduan perlu terus meningkatkan pengetahuan dan kemahiran diri serta menjadikan kejayaan memilki ijazah atau diploma sebagai landasan untuk menyumbang secara lebih bermakna kepada pembentukan masyarakat dan peningkatan peradaban manusia.