Tengku Permaisuri Norashikin masyhurkan nama Orkid Vanilla Norashikiniana - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 3 Nov - Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin berkenaan merasmikan Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen ke-41 Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.