Tekad bantu ibu jadi azimat kejayaan dua pelajar cemerlang UPM - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Nov - Ketiadaan belaian kasih sayang daripada bapa sejak dari bangku sekolah menengah tidak menghalang dua pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Khairuddin Akmal Mohamad Kamal dan Nurul Ain Ismail, mencapai kejayaan cemerlang dalam akademik dan memenangi anugerah sempena Majlis Konvokesyen UPM 2017.