Program guru celik bahasa kebangsaan johan AINS 2017 - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SHAH ALAM, 24 Okt – Program Guru Celik Bahasa Kebangsaan dari Universiti Putra Malaysia menggondol Hadiah Utama kategori Institut Pengajian Tinggi (IPT) pada majlis Anugerah Inovasi Negeri Selangor (AINS) 2017.