Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir dilantik professor of practice di Putra Business School - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 9 Okt - Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr. Zambry Abdul Kadir dilantik sebagai Professor of Practice di Putra Business School (PBS) Universiti Putra Malaysia (UPM).