UPM Iktiraf Pelajar Menerusi ANC - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUTRAJAYA, 21 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengiktiraf kejayaan 65 pelajarnya yang cemerlang dalam bidang akademik dan kokurikulum menerusi Anugerah Naib Canselor (ANC) ke-11.