UPM Terpilih Teraju Program Pemuliharaan Alam Sekitar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 27 April – Pengerusi Eksekutif Puncak Niaga Sdn Bhd, Tan Sri Rozali Ismail mencadangkan kerajaan melantik Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai peneraju, perancang dan pelaksana program pemuliharaan alam sekitar.