IDERN Cetus Pembaharuan Pengajaran Pelajar Pasca Siswazah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 21 April - International Conference On Doctorial Education (IDERN 2010) menyediakan platform setaraf dunia untuk perkongsian idea dan pembaharuan mengenai aspek pengajaran dan pembelajaran dalam kalangan pelajar pasca siswazah (Master & PhD).