Serdang cendol menang tempat kedua VEST 2017 - Marzuki, Nur Sabrina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
BANGI – Serdang Cendol dari Universiti Putra Malaysia (UPM) yang diketuai usahawan siswa Muhammad Faris Jaafar memenangi tempat kedua Pertandingan Varsity Entrepreneurship Skills & Talents (VEST) 2017.