Seramai 23, 241 pelajar pilih majlis perwakilan pelajar UPM sesi 2017/2018 - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 28 Sep – Seramai 23, 241 pelajar memilih bakal pemimpin Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) sesi 2017/2018 melalui pilihan raya kampus yang telah diadakan pada 26 September 2017, hari Selasa yang lalu.