Naib canselor UPM menggalakkan pelajar pascasiswazah baharu antarabangsa untuk menerokai hospitaliti Malaysia - Ulfana, Auliyaa Putri (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 26 Sept – Naib Canselor UPM, Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris, menyuarakan asapirasi beliau untuk melihat pelajar terutamanya pelajar antarabangsa menerokai hospitaliti Malaysia, dalam ucapan beliau sempena majlis mengangkat sumpah bagi pelajar pascasiswazah baharu di Sekolah Pengajian Siswazah (SGS), Universiti Putra Malaysia (UPM).