UPM - MPN anjur wacana ilmuwan sebagai medan pemerkasaan perpaduan - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
PUTRAJAYA, 13 Sep – Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Majlis Profesor Negara (MPN) menganjurkan Wacana Ilmuwan bertujuan meningkatkan semangat perpaduan dan patriotik dalam kalangan rakyat Malaysia yang berbilang bangsa dan agama, sempena Sambutan Hari Malaysia yang akan diraikan rakyat Malaysia pada 16 September 2017.