Kembar seiras, antara 3,428 pelajar baharu yang mendaftar - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Sepasang pelajar kembar Muhammad Hazman Mustaffer dan Muhammad Hazmi Mustaffer, masing-masing 19 tahun, merupakan antara 3,428 pelajar baharu program bacelor Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mendaftar semester pertama sesi 2017/2018 pada 12 September yang lalu.