UPM bantu persatuan kanwork kumpul dana pesakit kanser melalui kanwork charity hi-tea 2017 - Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 26 Ogos – Pusat Alumni, Universiti Putra Malaysia (UPM) bantu Persatuan Kanser Network Selangor dan Wilayah Persekutuan (KanWork) menganjurkan Charity Hi-Tea 2017 di Dewan Besar UPM untuk mengumpul dana membiayai aktiviti pesakit kanser.