UPM sumbang 15 emas Sukan SEA KL 2017 - Auliyaa Putri Ulfana, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR - Pelajar atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) menyumbangkan 15 emas, 11 perak dan 11 gangsa dalam Sukan SEA Kuala Lumpur 2017.