Seramai 3,428 pelajar baharu daftar di UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Seramai 3,428 pelajar baharu program Bacelor mendaftar di Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi sesi akademik 2017/2018 di Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 6 September.