UPM anjur GCBER bincang kelestarian ekonomi terkini - Mohd ‘Azini, Nurainul Syifa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 15 Ogos – Fakulti Ekonomi dan Pengurusan (FEP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Global Conference on Business and Economics Research (GCBER 2017) bagi membincangkan mengenai tadbir urus dan kelestarian ekonomi perniagaan global.