UPM - The Holstein Milk Company Sdn. Bhd tubuh UPM - ICoE Dairy Farm - Shafain, Shaza Zaq’Wan (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 14 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) bersama The Holstein Milk Company Sdn. Bhd (THMSB) bagi menubuhkan Pusat Kecemerlangan Industri Penternakan Lembu Tenusu (UPM-ICoE Dairy Farm).