UPM tuan rumah konvensyen rukun negara 2017 - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 13 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih menjadi tuan rumah bagi Konvesyen Sekretariat Rukun Negara (SRN) 2017 pada 11 hingga 13 Ogos 2017 di Kolej Kelima, UPM.