Pelajar UPM ikuti kursus teknikal pengurusan sumber tanah - Karam, Daljit Singh (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
UNITED KINGDOM – 25 pelajar Master Pengurusan Sumber Tanah (LARM), Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengikuti kursus teknikal Pengurusan Sumber Tanah dan Pembangunan Urban di Eropah bagi mendapatkan pendedahan kelestarian tanah.