UPM - Uncle Chang's dive lodge kukuhkan inisiatif hijau di Pulau Mabul - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SEMPORNA, 18 Ogos - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris merasmikan majlis Pemerkasaan Industri anjuran UPM dan Uncle Chang’s Sipadan Mabul Dive Lodge untuk memperkukuhkan kerjasama keusahawanan hijau inovatif sejak dua tahun lalu.